Het huwelijk midden in de storm
  • Het huwelijk midden in de storm

Het huwelijk midden in de storm

€ 14,00
Geen btw

Hoe bouw je een goed huwelijk?

Aantal

Het huwelijk midden in de storm

"De eerste jaren van ons huwelijk waren prachtig, maar nu is het ploeteren tot de dood!" Deze uitspraak van een getrouwde vrouw vat dit hele boek samen. Wat betekend het om "te ploeteren tot de dood"? Moet het op deze manier gaan? Is het toegestaan om zo verder te gaan? Een andere vrouw vroeg ironisch: "Een boek over het huwelijk? Is er daar dan iets nieuws over te zeggen?" Ook deze vraag wordt in dit boek behandeld. Er zit veel ontgoocheling en zogenaamd realisme in haar vraag.

"Het huwelijk midden in de storm" spreekt over huwelijken op de laagste trap van een kelderruimte. De lezer begrijpt dit beeld. Hoeveel getrouwde koppels bevinden zich volledig in het duister en vragen zich af: "Hoe zijn we hier gekomen? Wat is er gebeurd met onze liefde en onze relatie?" In deze kelder hoor je het geschreeuw van wanhoop, het huilen van veel kinderen, bittere beschuldigingen, cynische woorden, een gespannen sfeer zonder een woord te zeggen, ja, zelfs woede, of stille teleurstellingen. Als er wat licht zou zijn, zou je hier grauwe, vermoeide gezichten zien met tranen in de ogen.

Dit boek richt zich tot lezers die niet op zoek zijn naar een geïmproviseerde oplossing in de kelder, maar die willen bouwen aan een fundament dat hen werkelijk ondersteunt. Bestaat er zoiets? 

 

Ludger Grün is een priester die zich inzet voor de gezinnen en is auteur van verschillende boeken over het huwelijk. Hij is priester in Berlijn en heeft al twintig jaar ervaring met families. 

9789464518306

Datasheet

ISBN
9789464518337
Auteur
Pr. Ludger Grün
Taal
Nederlands
Aantal Pagina's
134
Afmetingen
13,8 x 20 cm
Bindwijze
Paperback
illustraties
Nee
Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in